VAKANTIE-UITDAGING

 • AUTEUR: // CATEGORIE: SlankWijs

  6 Reacties

  Op vakantie gaan met het idee ”vakantie staat voor gezellig en eten is dan dubbel genieten voor mij” is een heerlijke gedachte! Als slanke persoonlijkheid is het voor mij elke dag vakantie. Ik ga en mag ook vandaag weer echt genieten van mijn eten.

  Als je denkt: ”In de vakantie kan en mag ik alles eten, omdat vakantie gezellig is”, dan hou je jezelf voor de gek. Deze ondermijnende gedachte opent nl. de deur om teveel, ongepland en ongezond te eten. Want THINK again! Is het ècht waar dat je dan alles mag en kan eten? Helpt het je om dat te denken? Is het inspirerend om dat te denken? Is het nodig om dat te denken? Is het aardig naar jezelf om dat te denken?

  Wees aardig voor jezelf en zeg tegen jezelf: “Ik ga de uitdaging aan om tijdens de vakantie (h)eerlijk te eten!” Dat vult veel meer!

  De tips voor een happy healthy holiday van de site ‘beterdanditwordthetniet.nl’ sluiten goed aan bij hoe je als slanke persoonlijkheid je vakantie ingaat –> http://beterdanditwordthetniet.nl/happy-healthy-holiday/

  Een heerlijke vakantie gewenst!

  plaatje: bron internet

   

REACTIES

6 Reacties op Vakantie-uitdaging

 • Joke schreef op 11 juli 2015 om 6:09 // Antwoord

  Zo dit is een tijd geleden, maar ik ga die uitdaging met je aan, graag zelfs, ik ga ervoor en het proberen, is een hele mooie stok ook achter de deur voor mij. Ik moet er alleen wel bij zeggen dat ik niet een verre reis gaat maken, dus mijn eten blijft een beetje hetzelfde als dat je naar het buitenland gaat, misschien iets “gemakkelijker”,omdat je weet wat je eet thuis, maar ja vakantie blijft tenslotte vakantie, en blijft meer “extra’s” eten toch ook wel erg aantrekkelijk. Maar El ik ga het aan met je,ik ga ervoor!

 • Joke schreef op 11 juli 2015 om 7:02 // Antwoord

  Ik zeg nu wel “ik ga het aan met je” dat bedoel je natuurlijk niet, maar het is natuurlijk het belangrijkste dat ik het met mezelf aangaat, pppfff word het toch weer een graatje moeilijker voor me, maar ik geloof erin en ik ga ervoor punt uit!

 • Jacqueline schreef op 14 juli 2015 om 8:48 // Antwoord

  Eerlijk en heerlijk, ik doe mee ….

 • Marlies schreef op 15 juli 2015 om 8:56 // Antwoord

  Altijd weer op het juiste moment een berichtje van je!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

VUL DE VELDEN OM EEN REACTIE ACHTER TE LATEN. Je email adres zal niet getoond worden